7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En hel del e-handler tilbyder nu en række forskellige leveringsmåder. En af de mest almindelige er for nærværende levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente din bestilling når du har tid. Fragtløsningen er altså usædvanlig nem, samt i mange tilfælde ydermere den mest prisbevidste mulighed for fragt.

Du burde tillige udse dig at få ordren bragt til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen viser sig gennemsnitligt et hak mindre prisbillig, men endda vældig fremkommelig. Den mest betalelige slags levering kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som desværre kræver at du befinder dig i kort afstand af online shoppens lager.

Leveringstidspunktet kan vise sig at være ret så vigtig hvis man skal bruge varen nu og her, så herved er det rimelig klogt at man kontrollerer leveringstidspunktet for det respektive produkt.

En lang række internet forhandlere tilsiger levering på næstkommende hverdag på mange varenumre, men glem ikke at det antager at ordren indsendes forud for et bestemt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få pakken distribueret forud for at lagerpersonalet får fri.

Nogle få internet shops garanterer levering uden gebyr, men ofte er det under betingelse af at du bestiller for en bestemt sum. Som alternativ må du udse dig den mest prisbevidste leveringstype, hvilket mange gange – uanset om du befinder sig i København, Thisted eller Hadsten – vil være at få leveret bestillingen til et afhentningssted.

Den billigste fragtmulighed

Det er jo efterhånden ultra nemt for almindelige dødelige at finde information om priser på forskellige internet butikker i Danmark på shopzoo.dk og derfor har langt de fleste internet forretninger i Danmark set sig nødsaget til at formindske priserne på varerne – til juniorer, og ligeledes til herrer og damer – betydeligt, og endda nogle gange tilbyde gebyrfri levering.

Men det kan ikke desto mindre være fordelagtigt at eftergå visse netbutikker efter udsalg forinden du bestiller, så du er skudsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.

Man bør ikke desto mindre være årvågen med, at i tilfælde af at en e-butik frembyder varer til en pris der virker usædvanlig beskeden, så er det undertiden være en indikator for en fup shop. Kortkøb er dog omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket forsvarer folk imod svindlende e-firmaer.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du vælge en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil dække regningen over en længere periode.

Se hvorvidt internet butikken er støttet af e-mærket

Forud for at nogen shopper hos en netshop burde de sådan set bese webshoppens handelsaftale, det er dog almindeligvis ikke videre interessant.

Et alternativt forslag kunne være at kontrollere hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det burde være en erklæring om at online virksomheden imødekommer den officielle danske lovgivning, samt at internet firmaet lejlighedsvis revideres af jurister der har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Dette er en god mulighed for support, hvis du oplever vanskeligheder med din handel.

Udover dette anbefaler vi at køber er klar over de mest basale betingelser der har indvirkning på handlen, som fx den returret online shoppen tilbyder. I den sammenhæng er det på samme måde essesentielt, at man altid bibeholder sin kvittering, således man altid kan bevidne sin bestilling, uden hensyn til om man leder efter en vare til en herre eller dame.

En stor portion netbutikker tilbyder dag-til-dag fragt

Trustpilot fører til temmelig hensigtsmæssige muligheder for at bese adskillige tidligere brugeres erfaringer og derfor anbefales det, at du eftersøger online forretningens anmeldelser før du færdiggør din shopping.

Facebook præsterer ligeledes nogle sikre genveje til at få en idé om online webshoppens pålidelighed. Desuden ses en række webshops hvor det er muligt at skrive en bedømmelse af ordreforløbet, som ligeledes bør tages i brug til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Vores hjemmeside er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi hjælper massevis af online webshops idet vi præsenterer deres tilbud, og opnår betaling ifald en af de besøgende på vores website gennemfører en ordre.

Vejledning angående produkter og firmaer på nettet ajourføres hele tiden, men vi kan ikke garantere imod korrektioner der er blevet implementeret siden nyligste opdatering af hjemmesidens informationer.