7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af firmaer på nettet yder i dag et stort udvalg af leveringsformer. En af de mest moderne er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er altså meget ukompliceret, og typisk tilmed den mest prisbevidste fragtløsning.

Du kan ligeledes vælge at få varerne leveret til din privatbolig eller ud til dit arbejdes adresse. Den er af og til en lille smule dyrere, men tillige ualmindeligt fremkommelig. Den mest letkøbte fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men den mulighed beroer på at du fysisk befinder dig i kort afstand af online shoppens arbejdslager.

En lang række internet varehuse giver løfte om levering efter en enkelt hverdag på en masse varenumre, men husk at det forudsætter at ordren aflægges tidligere end et fast klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få de nye varer betjent forinden de logistikansatte tager hjem.

Trustpilot frembyder flere troværdige muligheder

Det har vist sig at være i høj grad enkelt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på flere online shops og med det motiv har utallige internet foretagender set sig tvunget til at tvinge udsalgspriserne på en række af deres varer – til piger og drenge, og endvidere også til kvinder og mænd – enormt, og endda nogle gange byde på gebyrfri levering.

Det kan trods alt blive indbringende at udforske et par netshops efter udsalg forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at indhente den mest attraktive pris.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du benytte en løsning fra fx ViaBill, når du har til hensigt at godtgøre regningen af flere omgange.

Revideres af sagkyndige som forstår de gældende vilkår

Forinden nogen køber i en e-forhandler burde man i og for sig gennemse forhandlerens betingelser, dog er det gerne ikke særlig sjovt.

En nemmere løsning kan være at tjekke hvorvidt internet butikken er e-mærket, eftersom det typisk er en forsikring om at netshoppen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, udover at netbutikken hyppigt overvåges af sagkyndige som kender bestemmelserne på området. Dette er desuden din mulighed for støtte, for så vidt du møder vanskeligheder som følge af din handel. Link til mere information.

Endvidere er det anbefalelsesværdigt at køber er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde regler der har betydning for købet, f.eks. den ombytningspolitik internet butikken lover. I relation til det er det også afgørende, at man permanent sikrer sin kvittering på e-mail, så man til enhver tid vil kunne bevidne bestillingen, uafhængig om du skal købe til en herre eller dame.

En indikator for at internet forhandleren opfylder gældende dansk lovgivning

Trustpilot fører til i højeste grad passelige genveje til at fortolke en stor gruppe eksisterende kunders ratings og herved slår vi et slag for, at du bliver klogere på internet butikkens kritik forud for at du placerer din ordre.

Facebook medfører lige så vel i højeste grad fine genveje til at få indsigt i e-firmaets troværdighed. I øvrigt ser vi nogle firmaer på nettet hvor du kan ytre en evaluering af deres køb, hvilket tillige burde benyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Vores website er finansieret af annoncer. Vi samarbejder med mange forretninger på nettet eftersom vi præsenterer butikkernes tilbud, og får kommission når en bruger fra vores hjemmeside udfører en ordre.

Fakta vedrørende produkter og internet shops opretholdes jævnligt, men vi giver ingen garanti imod reguleringer der muligvis er udarbejdet siden vi sidst opdaterede websitets data.